Postupy účtovania v jednoduchom účtovníctve - komentár - Gášpárová, Eva
Fyzické osoby, ktoré podnikajú alebo vykonávajú inú samostatnú zárobkovú činnosť, na účely preukázania výdavkov na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov, vedú jednoduché účtovníctvo. Postupy sa vykonávajú predpisom vydaným Ministerstvom financií SR.