Využitie inštitútu "odklad platenia dane" pred daňovým exekučným konaním po novom od 1. januára 2021 - Jurčíková, Božena
Aby sa daňový subjekt nedostal do situácie, kedy správca dane vymáha daňový nedoplatok z úradnej moci, je tento inštitút v období pandémie viac aktuálny ako bol doteraz, kedy jeho využitie nebolo v takom rozsahu ako sa očakávalo. I napriek tomu, že v priebehu piatich rokov došlo k jeho legislatívnej úprave s cieľom jeho širšieho využitia.