Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii pro rok 2020 - Sirůček, Pavel
Priblíženie nositeľov Nobelovej ceny za ekonómiu za rok 2020. Opis ich profesionálneho života, pracovného zamerania či štúdia. Hlavné knižné publikácie nositeľov.