Štruktúrne a procesné zmeny v agropodnikateľskej činnosti - Gozora, Vladimír
Podnikateľské prostredie poľnohospodárskych podnikov, štruktúrne a procesné zmeny v podnikovej základni a ekonomická bezpečnosť podnikov v špecifickom prostredí. Možnosti zvyšovania produkčnej a ekonomickej výkonnosti agropotravinárskeho sektoru vo väzbe na potravinovú bezpečnosť Slovenskej republiky.