Není nad živý kontakt se zákazníkem - Jesenský, Daniel
On-line nakupovanie počas pandémie COVID-19. Citová väzba medzi kamenným obchodom a zákazíkom. Posilnenie a vernosť značky prostredníctvom kamenného obchodu.