Benefits Achieved by Innovative Information Technologies and Systems in the Area of Company Process Management - Bolek, Vladimír, 1988-
Integrácia inovatívnych informačných či komunikačných technológií a systémov do podnikových procesov. Inovatívne informačné a komunikačné technológie či systémy ako pomoc pre podniky v konkurenčnom úspechu, zjednodušení práce, efektívneho využitia ponúkaných príležitostí a identifikácii potenciálnych hrozieb. Výhody ich integrácie do podnikových procesov spoločnosti v jednotlivých obchodných oblastiach: finančných, zákazníckych a procesných. Meranie efektívnosti či účinkov informačných a komunikačných technológií v podnikoch. Dosahovanie výhod procesov, integrácie a využívania týchto inovatívnych technológií v podnikoch. Dotazníkový prieskum u 206 podnikoch na Slovensku.