Key Location Factors of Coworkings in Slovakia: Case Study in Bratislava - Belvončíková, Eva, 1975-
Analýza vzťahu medzi existujúcimi coworkingovými priestormi a vybranými faktormi umiestnenia (lokácia, dostupnosť a cena). Skúmanie vplyvu daných faktorov v coworkingových priestoroch vo vybranom slovenskom meste.