Kdo je vítězem koronavirové krize ve světě médií? Podcast! - Menzlová, Monika
Česká aplikácia pre podcasty Youradio Talk a jej založenie, charakteristika a zloženie tímu. Orientácia na audio trh, znalosť cieľového publika, pripravenosť na trendy a pružná reakcia na meniace sa prostredie, pridaná hodnota a smart funkcie.