Evolúcia skládkovania - Hrabčák, Marek
Technologická evolúcia skládkovania. Počiatky skládok. Perspektívy skládkovania. Nové druhy skládok, napr."udržateľná skládka". Skládky z hľadiska Európskej komisie.