Obaly - ochrana i problémy - Mátel, František
Nezastupiteľná funkcia obalov. Možné prístupy k riešeniu obalov a redukcie vzniku odpadov z nich. Predchádzanie vzniku odpadov. Legislatívny program prevencie a výrobcovia v programe ako zodpovední len podľa technických a ekonomických možností.