Minimálne sadzby na triedený zber a zhodnotenie odpadov z hľadiska práva Európskej únie a Ústavy Slovenskej republiky - Sadloňová, Mária
Regulácia nákladov na triedený zber a zhodnotenie odpadov z obalov a z neobalových výrobkov. Ekonomicky oprávnené výdavky a minimálne sadzby. Smernica o odpade. Maximálne náklady. Transparentné stanovenie medzi jednotlivými aktérmi.