Turizmus po covide má byť špecializovaný - Fodranová, Iveta, 1959-
Výzva na novú stratégiu cestovného ruchu v SR. Základnú koncepciu predstavuje špecializovaný cestovný ruch, ktorý obstojí v tvrdej konkurencii.