Ako získavať spätnú väzbu od klientov? - Mišík, Martin
Pre získanie spätnej väzby existujú tri silné dôvody a to: prejav záujmu o klienta, potvrdenie vašej práce, a získanie dôležitých informácií, ktoré viete použiť na posilnenie vašej pozície. Spätná väzba je skvelý spôsob, ako si upevniť pozíciu u vašich zákazníkov. Teda ak viete ako na to ...