Brexit and the "New" Transatlantic Relations Potential Reflections on the Strategic Re-Positioning and Development of the Common Security and Defence Policy of the European Union - Smajić, Mirza
Analýza vzniku a vývoja spoločnej bezpečnostnej a obrannej politiky EÚ. Úlohy kľúčových krajín v tomto procese. Brexit - Veľká Británia vs. Európska únia. Brexit a ďalší rozvoj spoločnej bezpečnostnej a obrannej politiky Európskej únie. NATO a Európska únia po Brexite.