Run-Off Analyse as the Tool of Control the Adequacy of Reserves in Life Insurance - Krčová, Ingrid, 1969-
Cieľom tohto článku je ukázať príklad použitia run-off testu. Hlavnou myšlienkou tohto testu je výpočet špeciálnych absolútnych alebo pomerových koeficientov pre rôzne typy analýz.