Použitie komutačných funkcií v doplnkových dôchodkových poisťovniach - Škrovánková, Lea, 1954-
Cieľom príspevku je poukázať na niektoré základné aktuárke metódy používané v oblasto dôchodkového zabezpčenia. Popis benefitov v dôchodkovom poistení a základných aktuárskych výpočtov.