Disability Risk Models and Sickness Benefits - Škrovánková, Lea, 1954-
V článku je definovaná základná pravdepodobnostná viacstupňová štruktúra, ktorá poskytuje možnosť systematického modelovania zdravotného poistenia. Návrh časovo neobmedzených modelov.