Postoje obyvateľov hlavného mesta Slovenskej republiky voči vybraným témam reklamy - Jantová, Martina
Skúmanie postojov obyvateľov hlavného mesta Slovenskej republiky. Postoje recipientov voči vybraným kontroverzným aspektom reklamy, a to konkrétne postoje voči reklame na cigarety, tvrdý alkohol, pivo, víno a lieky a postoje voči erotickým motívom v reklame. Východiskom realizácie výskumu bol výskum Česi a reklama pre rok 2020. Legislatívne obmedzenia reklamy.