Evropská digitální strategie jede aneb jaké konkrétní plány a návrhy jsou na stole - Sobková, Martina
Európska digitálna stratégia a jej priority. Súbor pravidiel upravujúce povinnosti a zodpovednosti sprostredkovateľov v rámci jednotného trhu. Digitálne služby a digitálne trhy. Legislatívne návrhy - návrh nariadení o pilotnom režime trhovej infraštruktúry založenej na techonológii distribuovaných záznamov, návrh nariadení o trhoch s kryptoaktívami (MiCA), návrh nariadení o digitálnej prevádzkovej odolnosti (DORA) a stratégia pre moderné a bezpečné moloobchodné platby.