Postoje obyvateľov hlavného mesta Slovenskej republiky voči vybraným témam reklamy - Jantová, Martina
Postoje obyvateľov Bratislavy voči reklame na cigarety, tvrdý alkohol, pivo, víno a lieky a postoje voči erotickým motívom v reklame. Heterogenita postojov voči používaniu sexuálnych a erotických motívov v reklame.