DORA přináší nové povinnosti a vyšší bezpečnost - Sobková, Martina
DORA (digitálna prevádzková odolnosť) ako súčasť právnych predpisov v oblasti digitálnych financií - Európskej digitálnej stratégie. Súbor kľúčových zásad a požiadaviek v rámci riadenia rizík v oblasti informačno-komunikačných technológií. Dopad nariadenia na regulované finančné inštitúcie.