Finanční instituce se stěhují do cloudu tam, kde to dáva smysl
Využívanie cloudových služieb finančnými inštitúciami. Cloud a jeho výhody ako nižšie náklady, efektivita a škálovateľnosť. Hybridný cloud, náročnosť a nároky na zamestnancov. Cloud a ukladanie dát.