Neplatnosť a odstúpenie od zmluvy o prevode obchodného podielu a vyporiadanie medzi jej účastníkmi - Zoričáková, Veronika
Analýza vyporiadacieho vzťahu medzi prevodcom a nadobúdateľom, ktorý medzi nimi vznikol ako dôsledok neplatnej alebo zrušenej zmluvy o prevode obchodného podielu. Konkrétne práva a povinnosti medzi prevodcom a nadobúdateľom. Ustálenie zákonných pravidiel, ktoré sa na tento vzťah použijú.