<The> Corona Crisis as a Catalyst for the Digital Transformation in the Sanitary Trade? - Diedrich, Marcus
Skúmanie, do akej miery koronakríza slúži ako katalyzátor digitálnej transformácie v špecializovanom sanitárnom obchode. Výsledky smerujúce k tomu, že sa zvýšilo využitie videokonferencií a domácich kancelárií, ktoré sa budú v budúcnosti využívať tiež častejšie. Naopak, využívanie cielených viackanálových opatrení vo forme virtuálnych showroomov je na ústupe.