Není už pozdě na budování virtuální pobočky? - Zeithaml, Jan
Presun bankových klientov do digitálnych samoobslužných kanálov v dôsledku pandémie COVID-19. Virtuálne pobočky bánk a plánovanie komunikácie, overenie totožnosti klienta, vizuálny obsah pre klienta, podpisovanie a odovzdávanie dokumentov a zdielanie práce medzi bankérmi. Požiadavky klientov bánk na virtuálne pobočky.