Spolupráca s fintechmi nie je samozrejmosťou a práca s dátami už vôbec nie
Prieskum Národnej banky Slovenska zaoberajúci sa úrovňou modernizácie slovenského finančného trhu. Motivácia pre zavádzanie technologických inovácií. Spolupráca s tretími stranami - externými fintech spoločnosťami. Miera analýzy dát vybraných subjektov. Technologické novinky zamerané na klientov.