Grafické podporné prostriedky pre projektovanie robotických systémov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Predstavenie a analýza grafických programových systémov. Tieto systémy sú vhodné preto, lebo využívajú architektúru s voľne programovateľnými počítačmi a nie sú pevne viazané na žiadnu špeciálnu architektúru.