Ztráty kontejnerů na lodích bolí všechny - Toman, Pavel
Tisíce kontajnerov putuje cez svetové oceány a moria na palubách veľkých kontajnerových lodí. Z rôznych príčin sa stáva, že kontajner opustí plavidlo a skončí v mori, a teraz sa čoraz častejšie hovorí o stratených kontajneroch počas plavby. Čo je toho príčinou?