Skončenie pracovného pomeru pedagogického zamestnanca pri dovŕšení 65 rokov - Tekeli, Jozef
Zmena všeobecnej pracovnoprávnej úpravy Zákonníka práce zameranej na skončenie pracovného pomeru pri dosiahnutí veku pedagogického zamestnanca (65 rokov veku života). Reakcia autora na základné aplikačné otázky.