Spôsoby doručovania listín obcou v správnom procese - Hrtánek, Ladislav
Jednotlivé spôsoby doručovania listín v správnom procese. Rady ohľadom postupu doručovania rozhodnutia v správnom procese cez praktické príklady. Spôsoby doručovania písomností fyzickým alebo v právnickým osobám obcou.