Porušenie niektorých povinností obcami - Ukropec, Anton
Poukázanie na porušenie niektorých povinností obcami najmä v oblasti zverejňovania informácií, prijímania všeobecne záväzných nariadení obce, ako aj ochrany osobných údajov.