Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev - Lukáš, Tomaš
Označovanie ulíc a iných verejných priestranstiev. Historický exkurz do problematiky. Právna analýza ostatnej novelizácie predmetnej právnej úpravy a jej vplyvov. Označovanie ulíc a priestranstiev od 1. decembra 2020 v intertemporálnych súvislostiach.