Praktické príklady účtovania špecifických prípadov súvisiacich s pandémiou COVID-19 - Macháčová, Tatiana
Príklady ohľadom ustanovenia podrobností o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky podľa zákona a na základe opatrení Ministerstva financií Slovenskej republiky v súvislosti s obstarávaním dezinfekčných a ochranných pomôcok pre zamestnancov v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom.