Postavenie poslancov obecného zastupiteľstva v mzdovej učtárni (5. časť) - Matlovičová, Iveta
Posledná časť seriálu. Podrobné spracovanie osobitostí úrazového a garančného poistenia z hľadiska postavenia poslanca obecného zastupiteľstva, s názornými príkladmi.