Brexit nahrál New Yorku, Frankfurtu či Paříži i asijským finančním centrům - Mašek, František
Negatívne politické dôsledky brexitového procesu. Vplyv Brexitu na české firmy. Memorandum o finančnom sektore - obchodná dohoda medzi Veľkou Britániou a Európskou úniou. Vplyv Brexitu na bankový sektor a nemožnosť využívania jednotného európskeho pasu pre banky.