Limitem jsme my sami - Hubička, Filip
Logistické firmy už vo viac ako rok ťahajúcej sa koronakríze, preukázali vysokú mieru flexibility. Pandémia dobre preverila dva piliere našej práce v logistike a to štandardizáciu a flexibilitu, hovorí Jan Pihar, ktorý vedie spoločnosť Dachser Česká republika, ako jej generálny riaditeľ. So spolupracovníkmi musí reagovať na výzvy akými sú pandémia covid-19 , brexit a tiež spomalenie toku tovaru po niekoľko dennom zablokovaní Suezskéno prieplavu. Dachser patrí medzi spoločnosti, ktoré na zložité obdobie reagujú rozvojom technológií.