Remote Working in Hungary: Will We Ever See Our Offices Again? - Schlanger, Márton
Prieskum situácie pracovných síl v Maďarsku a možnosti ich prerozdelenia v post-pandemickom svete. Štatistický prehľad pracovných síl pred a po pandémii so zameraním na nezamestnanosť, prácu z domu alebo pracovnú migráciu. Vplyv COVID-19 na maďarskú (pracovnú) migráciu na domácej i medzinárodnej úrovni.