Linde L-Matic pomáhá automatizovat průmysl
Automatizovaný priemysel sa nezaobíde bez systémov manipulačnej techniky, ako sú autonomné vozíky a ďalšie pokročilé technické prvky. Spoločnosť Linde Material Holding implementovala vo výrobnom závode BASF Italia projekt so zavedením robotického vozíka L-Matic AC, pre jeden zo štandardných prepravných procesov, ktorý viazal pracovný čas kvalifikovaných zamestnancov. Tento robotický autonomný vozík nepotrebuje pre svoju orientáciu žiadnu dodatočnú infraštruktúru.