La politique migratoire de la République Slovaque et son interaction avec le marché du travail - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Migračná politika na Slovensku a jej interakcia s trhom práce. Základné míľniky slovenskej migračnej politiky a analýza rámcových dokumentov. Analýza súčasnej situácie na trhu práce na Slovensku.