Eko provoz Sonnentoru podpořila skartovačka - Hubička, Filip
Slovo udržateľnosť naplňuje svoj význam na sto percent v areály spoločnosti Sonnentor na Hodonínsku. Na výrobu čajov a iných bioproduktov tu ročne potrebujú okolo 300 ton biliniek. Kartony z vyradených obalov tu spracováva skartovačka Intimus PacMaster, od spoločnosti Xertec. Skartovací materiál sa využíva ako výplň do zásielok.