Zálohovanie jednorazových obalov na Slovensku - Šufliarsky, Juraj
Ciele zavedenia zálohovania jednorazových obalov, ktoré majú dosiahnuť efektívnejší zber a následnú recykláciu. Zníženie environmentálnej záťaže. Zákon o zálohovaní jednorazových obalov na nápoje a o zmene a doplnení niektorých zákonov a vyhlášky Ministerstva životného prostredia. Spustenie zálohového systému. Prechodné obdobie. Spôsob odberu.