Prichádza zlomový okamih pre kryptomeny?
Celosvetovo najznámejšia a najväčšia burza na nákup kryptomien Coinbase plánuje vstúpiť na americkú burzu. Je abnormálny záujem o akcie Coinbase, ktorá zvolila priamy predaj akciií na burze. Ak dôjde k úspešnému zalistovaniu Coinbase na burze, americký regulátor, ako aj vláda nepriamo prizná, že schvaľuje kryptomeny ako relevantného hráča na trhu. Pred pár rokmi boli kryptomeny synonymom pre podvod.