Techniques for Production Quality Control in the Global Company - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Kontrola kvality výroby v globálnej spoločnosti, ktorá pracuje na princípe World Class Manufacturing. Výskyt ľudskej chyby môže byť spôsobený nesprávnym pochopením postupu, nerešpektovaním návodu na obsluhu a nedostatkom organizácie na pracovisku, ako aj nedostatočným porozumením produktu, alebo procesu. Kontrola kvality je široko používaný manažérsky nástroj, na vykonávanie úloh s cieľom zabezpečiť kontinuitu, vyhnúť sa negatívnym úpravám a zachovať súčasný stav. Monitorovanie kvality je možné vykonávať tromi klasickými manažérskymi postupmi.