Korzo Zálesie revitalizácia nábrežia Malého Dunaja na voľnočasové aktivity - Derevenec, Peter
Viacročný projekt revitalizácie rieky Malý Dunaj v obci Zálesie v oblasti Žitného ostrova, pretváranie po etapách zanedbaného nábrežia rieky na živú dedinskú promenádu. Revitalizovaný priestor umožňujúci prechádzky v prírode, objavovanie fauny a flóry, oddych vodákov, turistov, cykloturistov a domácich obyvateľov. Transformácia bývalého smetiska na brehu rieky na oddychovú plochu s malou rozhľadňou – Majákom, dreveným mólom na vyloďovanie či korzovanie a prístreškami na piknik. Pribudnutie prírodného amfiteátru na malé kultúrne aktivity s výhľadom na vodu a prvá etapa vstupného objektu – informačného a kultúrneho centra s občerstvením. Zjednodušený model revitalizovaného priestoru a technické údaje o stavbe.