Digitálny juan (DCEP): rámec, využitie a budúci potenciál - Zeman, Mário, 1993-
Čínska centrálna banka vyvíja vlastnú digitálnu menu (DCEP) od roku 2014. Architektúra čínskej digitálnej meny s dôrazom na posúdenie a porovnanie DCEP so štandardnými kryptomenami. Posúdenie bezpečnosti a anonymity DCEP v kontexte alternatívnych prostriedkov platobného styku. Súčasné testovacie využitie DCEP a jeho predbežné výsledky. Budúci potenciál DCEP v Číne, ale aj vo svete.