Legal Professional Privilege of Tax Advisers in Slovakia - Kováč, Branislav, 1976-
Zákonná mlčanlivosť daňových poradcov na Slovensku, ktorá je zakotvená priamo v zákone o daňových poradcoch. Interakcia medzi týmto zákonom a slovenským trestným poriadkom. Interakcia medzi trestným právom a Smernicami EÚ týkajúcimi sa boja proti praniu špinavých peňazí.