Legislatívne východiská zostavenia záverečného účtu obce za rok 2020 - Konečná Veverková, Ingrid
Legislatívne východiská zostavenia záverečného účtu obce za rok 2020. Upozornenie na niektoré zmeny právnej úpravy pri jeho zostavovaní, predkladaní a zverejňovaní.