Nechte zaměstnance hrát
Prepracovaný a fungujúci systém firemného vzdelávania je dôležitý pre všetky organizácie a obory podnikania. Zamestnanec, ktorý sa kontinuálne vzdeláva, prináša svojej firme pridanú hodnotu vo forme vedomostí a býva spravidla spájaný s vyššou lojalitou k zamestnávateľovi. Človek je od prírody hravý, tak prečo túto hravosť nevyužiť ako motivačný prvok pre firemné vzdelávanie?