Risk Management of Sociocultural Process: Digital Revolution - Mayakova, Anna
Špecifiká a hlavné trendy riadenia rizík vo vzťahu k sociokultúrnemu procesu, možnosti aplikácie tejto metodiky riadenia a prevencie sociokultúrnych rizík. Na základe sociokultúrnych a interdisciplinárnych prístupov, techník riadenia rizík, krízových koncepcií a sociálno-technického prostredia digitálnej reality vo vzťahu k sociokultúrnemu procesu vytvorený integrovaný model riadenia rizík.