Digitalization: Potential Risks for Civil Society - Aseeva, Irina
Koncepcia potenciálnych rizík pre občiansku spoločnosť spojených s vývojom, testovaním a implementáciou digitálnych služieb a technológií v globálnej ekonomike. Sociologické, filozofické a metodologické úvahy o radikálnych zmenách v antropotechnickej sfére počas pandémie COVID-19, ktoré odhalili množstvo vážnych problémov, ktoré ohrozujú blahobyt občianskej spoločnosti, ako napríklad zhoršenie hospodárskej nerovnosti, rozpad mnohých malých podnikov v dôsledku karantény a ďalšie.